Diensten

Verkopen met Vastgoed De Smet

Waardebepaling

Wij komen langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw eigendom. Deze lichten we dan desgewenst later toe, met een kopje koffie, in ons vitrinekantoor op het Laar.

Samenwerkingsovereenkomst

U heeft een goed gevoel bij Vastgoed De Smet? Dan stellen wij een duidelijke samenwerkingsovereenkomst op met vermelding van o.a. de vraagprijs, ons ereloon, duurtijd, ...

Geen "kleine lettertjes" maar heldere afspraken! 

Attesten en vergunningen

In samenspraak met uw notaris, vragen wij de vereiste documenten aan.

EPC & Keuringsattest elektriciteit

Wij vragen voor u het energieprestatiecertificaat aan. Indien nodig, zorgen wij ook voor een nieuw keuringsattest van de elektriciteit.

Adverteren

Niet alleen brengen wij onze bestaande, up-to-date portefeuille van kandidaten op de hoogte van uw nieuw dossier. We vergroten het bereik door een gericht marketingplan op te stellen.

Er wordt een professionele fotoreportage verzorgd van uw eigendom, met een duidelijke en overzichtelijke inlichtingenfiche.

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om uw woning extra in de kijker te zetten a.d.h.v. een knappe videoreportage of een virtuele 3D-tour.

Ook het plaatsen van het bord gebeurt door een professioneel plaatsingsteam en de etalagefiche van uw pand wordt tentoongesteld in 2 vitrines in Aartselaar.

Uw eigendom wordt op 6 websites geplaatst:

  • www.vastgoeddesmet.be
  • www.immoscoop.be
  • www.immoweb.be
  • www.zimmo.be
  • www.immovlan.be
  • www.immoproxio.be

Daarnaast zijn wij ook zeer actief op de sociale media. Via onze pagina's op Instagram en Facebook hebben wij dagdagelijks interactie met uw kandidaat-kopers.

Voor de liefhebbers van een traditionelere aanpak, kunnen er professionele advertenties zowel in de regionale (o.a. 't Periodiekske, De Passant, Deze Week Antwerpen Zuid-Rupel, ...) als de nationale (De Zondag) pers worden geplaatst. 

Plaatsbezoeken

Onze ervaren verkopers begeleiden de bezoeken met kandidaten, enkel op afspraak. Professioneel advies en een goede opvolging zijn hierbij cruciaal.

Rapportering

Maandelijks ontvangt u van ons een schriftelijke rapportering. Zo krijgt u een overzicht van de verloop van uw dossier en blijft u op de hoogte van alle kandidaten.

Onderhandeling

Het belangrijkste onderdeel van de verkoop vindt plaats bij de onderhandeling. Dit is één van de hoofdredenen dat mensen beroep doen op een bemiddelaar als Vastgoed De Smet. Met een ervaren tussenpersoon staat u stevig in uw schoenen tijdens onderhandelingen met kandidaat-kopers. Zo verkoopt u uw woning aan een correcte prijs!

Compromis

Wij zorgen voor een waterdichte verkoopovereenkomst. Als CIB-lid (Confederatie Immobiliënberoepen van België), met nummer 46.93.99, kunnen wij garanderen dat onze overeenkomsten ten allen tijden juridisch conform zijn.

Na controle van de opgestelde compromis door beide notarissen, vindt de ondertekening plaats op ons kantoor. Hierbij lichten we de overeengekomen voorwaarden nog een keer toe, zodat alle partijen met een gerust hart kunnen tekenen!

Ook voorzien wij een gratis CIB-overlijdensverzekering voor de kandidaat-kopers.

Akte

Onze job stopt niet bij het ondertekenen van de compromis. Samen gaan wij met u naar de notaris voor de ondertekening van de akte en zorgen wij ook voor de overname van de nutsvoorzieningen.

Ons ereloon wordt betaald bij het verlijden van de akte en niet bij de ondertekening van de compromis.

Dit betekent dus: géén verkoop, géén kosten!