Te koop
Appartement in Orihuela-Costa
€ 345.000
  • kamers2
  • badkamers 2
  • 84 m²
  • 18 m²
Contacteer ons
, 3189 Orihuela-Costa

Nieuwbouwproject in het exclusieve Las Colinas Golf Resort

Nieuwe ontwikkeling van luxe appartementen en penthouses met een schitterend uitzicht over de prachtige golfcourse en de Middellandse zee in het exclusieve Las Colinas Golf Resort in het zuiden van de Costa Blanca.
Het project bestaat uit twee blokken met appartementen met 2 of met 3 slaapkamers en penthouses met 3 slaapkamers. U heeft de keuze uit een appartement op de begane grond met een eigen gezellige tuin, uit een appartement op de eerste of de tweede verdieping en uit een penthouse op de derde verdieping met een enorm ruim solarium van 118 m².
Er zijn twee badkamers per flat, waarvan één geïntegreerd is in de hoofdslaapkamer. De overige ruimte is gebouwd volgens een open concept waarbij de woonkamer, eetruimte en prachtige moderne keuken geïntegreerd zijn en één geheel vormen. De oriëntatie is oost en west waardoor u de hele dag van de zon kan genieten.
Er is een mooi gemeenschappelijk zwembad en aangelegde tuin en er zijn liften die aangepast zijn aan personen met beperkte mobiliteit.
Ieder eigenaar beschikt over een ondergrondse garage en berging.
Las Colinas Golf & Country Club is een luxe domein dat gelegen is in de heuvels van Campoamor en wordt beschouwd als één van de mooiste natuurlijke landschappen van het zuiden van de Costa Blanca. Het resort ligt in een vallei van 330 hectare en is omgeven door mediterrane bossen en beschermde gebieden. U vindt er een groot aanbod aan wandel- en fietsroutes en uiteraard de fantastische 18-holes golfbaan. Dit natuurgebied van 200.000 m2 met schilderachtige paden tussen inheemse vegetatie en citroen- en sinaasappelboomgaarden is rustig gelegen maar toch dicht bij de zee zodat dit de perfecte locatie is voor wie een groene, rustige omgeving en heel veel privacy wenst in een exclusieve omgeving.
Las Colinas Golf & Coutry Resort biedt meerdere faciliteiten aan zoals een kleine supermarkt, een prachtig clubhuis, een fitnessruimte, een tennisclub, cafetaria's, restaurants enz. Een breder aanbod aan diensten vindt u in de naburige steden Pilar de la Horadada en Orihuela Costa. Zo ligt het grote winkelcentrum La Zenia Boulevard op 10 minuten rijden met de auto. Bewoners van Las Colinas Golf kunnen ook exclusief gebruik maken van haar eigen Beach Club WOW aan het strand van Campoamor dat gelegen is op een handvol minuten rijden.
Het resort is zeer goed bereikbaar via de weg, de luchthavens van Murcia en Alicante bereikt u respectievelijk op 40 en op 50 minuten rijden.
  • Deel deze eigendom

Details

Financieel

Prijs
€ 345.000
Onder BTW stelsel
ja
Opbrengsteigendom
nee

Algemene info

Bewoonbare opp.
84,00 m²

Indeling

Slaapkamers
2
Badkamers
2
Terras
ja
Terras 1
18,00 m²

Contacteer

Appartement ref. 5541473
Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden