Diensten

U wenst uw eigendom te verkopen?

Bij Vastgoed De Smet kan u rekenen op een vlotte verkoop, binnen een realistische termijn en aan de beste voorwaarden.

Maak alvast een afspraak met één van onze erkende BIV-makelaars voor een kennismakend gesprek/gratis schatting.

Vraag uw gratis schatting aan
U wenst uw eigendom te verkopen?

Onze werkwijzeMaak een afspraak


Waardebepaling

Waardebepaling

Wij komen langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw eigendom. Deze lichten we dan desgewenst later toe, met een kopje koffie, in ons gezellige kantoor op het Laar.

VRAAG UW SCHATTING AAN

Samenwerkingsovereenkomst

U heeft een goed gevoel bij Vastgoed De Smet?

Dan stellen wij een duidelijke samenwerkingsovereenkomst op met vermelding van o.a. de vraagprijs, ons ereloon, duurtijd, ...

Geen "kleine lettertjes" maar heldere afspraken!

Samenwerkingsovereenkomst

Attesten en vergunningen

Bij de verkoop van een woning bent u verplicht om heel wat attesten en vergunningen voor te leggen aan de kandidaat-koper.

Wij verzorgen de benodigde stukken en stellen het volledige verkoopdossier zelf op.

EPC & Keuringsattest elektriciteit

Wij verzorgen voor u het energieprestatiecertificaat.


Indien nodig, zorgen wij ook voor een nieuw keuringsattest van de elektriciteit.


Zoeken van koper

Niet alleen brengen wij onze bestaande, up-to-date portefeuille van kandidaten op de hoogte van uw nieuw dossier. We vergroten het bereik door een gericht marketingplan op te stellen.

Er wordt een professionele fotoreportage verzorgd van uw eigendom, met een duidelijke en overzichtelijke inlichtingenfiche.

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om uw woning extra in de kijker te zetten a.d.h.v. staging, luxebrochures, een knappe videoreportage of een virtuele 3D-tour

Wenst u samen te werken?

Maak een afspraak
Zoeken van koper
Videoreportage
Zoeken van koper
Zoeken van koper
Staging

Ook fysiek plaatsen we uw pand extra in de kijker met de professionele plaatsing van een bord en de etalagefiche van uw woning wordt tentoongesteld in De Vastgoedvitrine te Aartselaar.

Niet toevallig de hoek met één van de drukste passages in de Zuidrand!
Uw eigendom wordt op onze eigen website en de grootste portaalsites www.immoscoop.be en www.immoweb.be (in XL-versie) geplaatst.

Misschien heeft u het al gemerkt, dat wij ook enorm actief zijn op sociale media . Via onze pagina's op Instagram en Facebook hebben wij dagdagelijks interactie met uw kandidaat-kopers.

Voor de liefhebbers van een traditionelere aanpak, kunnen er professionele advertenties zowel in de regionale (o.a. 't Periodiekske, De Passant, Deze Week Antwerpen Zuid-Rupel, ...) als de nationale (De Zondag) pers worden geplaatst.


Plaatsbezoeken

Onze ervaren verkopers begeleiden de bezoeken met kandidaten, enkel op afspraak en in overleg met u als eigenaar.
De verlening van professioneel advies en een goede opvolging zijn hierbij cruciaal. Met onze onderbouwde kennis en manier van aanpak, streven we naar een goed gevoel bij uw potentiële koper.

Rapportering

Maandelijks ontvangt u van ons een schriftelijke rapportering. Zo krijgt u een overzicht van de verloop van uw dossier en blijft u op de hoogte van alle kandidaten.


Onderhandeling

Onderhandeling

Het belangrijkste onderdeel van de verkoop vindt plaats bij de onderhandeling.
Dit is één van de hoofdredenen dat mensen beroep doen op een bemiddelaar als Vastgoed De Smet. Met een ervaren tussenpersoon staat u stevig in uw schoenen tijdens onderhandelingen met kandidaat-kopers.
Zo verkoopt u uw woning aan de beste prijs!


Compromis

Wij zorgen voor een waterdichte verkoopovereenkomst.
Als CIB-lid (Confederatie Immobiliënberoepen van België), met nummer 46.93.99, kunnen wij garanderen dat onze overeenkomsten ten allen tijde juridisch conform zijn. Na controle van de opgestelde compromis door beide notarissen, vindt de ondertekening plaats op ons kantoor.

Hierbij lichten we de overeengekomen voorwaarden nog een keer toe, zodat alle partijen met een gerust hart kunnen tekenen!
Ook voorzien wij een gratis CIB-overlijdensverzekering voor de kandidaat-kopers.

Compromis

Akte

Onze job stopt niet bij het ondertekenen van de compromis. Wij begeleiden beide partijen tot aan de akte en staan 24/7 klaar voor alle praktische vragen.

Samen gaan wij met u naar de notaris voor de ondertekening van de akte en zorgen wij ook voor de overname van de nutsvoorzieningen. Ons ereloon wordt betaald bij het verlijden van de akte en niet bij de ondertekening van de compromis.
Dit betekent dus: géén verkoop, géén kosten!


gratis waardebepaling

Wij komen langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw eigendom. Deze lichten we dan desgewenst later toe, met een kopje koffie, in ons gezellige kantoor op het Laar.

Vraag uw schatting aan
Vragen

Contacteer ons

+32 3 877 54 50

info@vastgoeddesmet.be

Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden

Wat onze klanten over ons zeggen

 • Service van t begin tot t einde. We moesten ons van niets iets aantrekken, de makelaar zorgde voor alles. Met vragen konden we steeds bij hem terecht, hij was zeer betrokken. Een dikke pluim voor Koen De Smet!
  Jenny
 • Ik had contact met makelaar Bob Blommaert, die voor een perfecte digitale rondleiding via FaceTime zorgde, omdat ik niet ter plaatse kon zijn. Bob beantwoordde al mijn vragen nog voor ik ze kon stellen, en was tijdens elk contact correct, professioneel en behulpzaam.
  Kathleen P.
 • Danku voor de goede samenwerking!
  Evi V.L.
 • Vandaag een huisbezoek gehad. Heel professionele uitleg, open communicatie en voorleggen van alle certificaten en bijhorende kosten voor herstelling. Bob nam zeer veel tijd om al onze vragen te beantwoorden. Dit alles gaf een vertrouwenswekkend gevoel en gaf blijk van een professionele houding!
  Marina V.H.
 • Zeer vriendelijk personeel ! Hebben hun uiterste best gedaan om mijn appartement te verkopen ! Ook zeer duidelijke site ! Chapeau en doe zo voort ! 👍🤗👍
  Sandra
 • Perfecte opvolging en afhandeling van verhuur en verkoop.
  Sem
 • Alle afspraken snel en accuraat opgevolgd door het verkoopbureau. Zeer vlot in de communicatie!
  Leonard
 • Bijzonder professioneel kantoor, zeer persoonlijke en aangename manier van werken, steeds correct. Altijd bereid tot het zoeken naar flexibele en op maat gemaakt oplossingen. Een absolute aanrader!
  Jan V.d.H.
 • Vriendelijke en spontane mensen. Luisteren naar u wensen en doen er ook alles aan om deze te verwezenlijken. Ik ben heel tevreden.
  Tina
 • Degelijk, accurraat en to the point, dank Koen voor de knappe begeleiding in de aankoop van de woning!
  Erik
 • Aangename samenwerking
  Reinhard V.D.K.