Te koop
Appartement in Orihuela-Costa
€ 220.000
  • kamers2
  • badkamers 2
  • 97 m²
Contacteer ons
, 3189 Orihuela-Costa

Nieuwbouwappartementen met tuin/terras in Vistabella Golf

Deze nieuwe residentie bevindt zich in de Vistabella Golf, een populair golfresort in Orihuela Costa. U vindt hier alle dagelijkse voorzieningen binnen het eigen resort zoals o.a. een supermarkt, meerdere restaurants, bars, een Irish Pub, een apotheek, sport- en recreatiefaciliteiten enz. De naburige steden Los Montesinos en San Miguel de Salinas bieden een nog ruimer aanbod aan diensten en liggen op slechts 5 minuten rijden.
Deze regio heeft een prima wegennet dat voor een snelle verbinding zorgt met grotere steden als Alicante, Elche, Murcia, Cartagena of Torrevieja. Ook de Blauwe Vlag-stranden van Orihuela Costa liggen op slechts 15 minuten rijden van het resort, net als het grote shoppingcenter La Zenia Boulevard.
Het complex bestaat uit appartementen met 2 slaapkamers en 2 badkamers. U heeft de keuze tussen een appartement op de begane grond met een eigen tuin of u kan opteren voor een appartement op de bovenste verdieping met een eigen dakterras. Beide modellen hebben een woon-, eetkamer en keuken volgens het open concept. Het terras biedt uitzicht op de gemeenschappelijke zones met een groot zwembad voor volwassenen, een kinderzwembad en de indrukwekkende tuin.
Deze residentie biedt ook één villa met twee verdiepingen die gebouwd wordt op een perceel van 286 m² en beschikt over 3 slaapkamers en 3 badkamers.
Op het gelijkvloers van deze villa is er een open leefruimte met moderne keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers. Op de eerste verdieping bevindt zich de hoofdslaapkamer met een eigen badkamer, een inloopkast en een eigen dakterras. De mediterrane aangelegde tuin heeft een privé zwembad en er is parkeergelegenheid op het terrein voor maximaal twee auto´s.
Alle woningen zijn voorzien van geïnstalleerde airconditioning, witgoed, vloerverwarming in de badkamers, inbouwkasten en binnen- en buitenverlichting.
  • Deel deze eigendom

Details

Financieel

Prijs
€ 220.000
Onder BTW stelsel
ja
Opbrengsteigendom
nee

Algemene info

Bewoonbare opp.
97,00 m²

Oppervlaktes en afmetingen

Tuin
ja

Indeling

Slaapkamers
2
Badkamers
2
Terras
ja

Contacteer

Appartement ref. 5625925
Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden