Te koop
Appartement in Pilar De La Horadada
€ 229.000
  • kamers2
  • badkamers 2
  • 93 m²
Contacteer ons
, 3190 Pilar De La Horadada

Nieuwbouwappartementen op 250 meter van de Middellandse Zee

Nieuwe residentie met appartementen op amper 250 meter wandelafstand van de Middellandse zee en het prachtige Playa Higuericas, een wit zandstrand omzoomd met duinen in El Mojon, een woonwijk die deel uitmaakt van het authentieke Pilar de la Horadada. Dit stadje ligt helemaal in het zuiden van de provincie Alicante op de grens met de provincie Murcia.
Aan het Playa Higuericas vindt u meerdere chiringuito's (strandbars) waar u het hele jaar door kan genieten van een lekkere cocktail en/of van de vele heerlijke tapas en lokale specialiteiten.
In de onmiddellijke omgeving vindt u alle dagelijkse voorzieningen zoals supermarkten, restaurants, bars, winkels, apotheken en vele sport- en ontspanningsfaciliteiten. Deze omgeving is ideaal voor strandliefhebbers, fietsers en wandelaars en voor Bourgondiërs die kunnen genieten van een lekker etentje!
Dit nieuwe wooncomplex met moderne appartement met 2 of met 3 slaapkamers en 2 badkamers ligt nabij een mooi gemeentelijk parkje en beschikt binnen de eigen residentie over twee gemeenschappelijke zwembaden en prachtige tuinen die volledig omheind zijn.
Binnen de residentie worden er blokken met 2 en met 3 verdiepingen gebouwd. De bouwheer biedt appartementen op het gelijkvloers aan met een terras en tuin, appartementen op de eerste verdieping met een ruim terras en appartementen op de bovenste verdieping met een terras en een eigen privé solarium.
Alle appartementen worden gebouwd met materialen van uitstekende kwaliteit en beschikken standaard o.a. over een moderne keuken, volledig uitgeruste badkamers, wandkasten in de slaapkamers, USB-aansluiting in de slaapkamers, energiezuinige warmwaterboiler, een wasruimte, een pré installatie voor airco koud/warm en een parkeerplaats met een pré installatie voor een oplaadpunt voor elektrische wagens.
Deze omgeving is zeer vlot bereikbaar via zowel de snelweg AP-7 als de kustweg N-332, zo bent u binnen het half uur in grote steden zoals Cartagena, Murcia-stad of Torrevieja.
  • Deel deze eigendom

Details

Financieel

Prijs
€ 229.000
Onder BTW stelsel
ja
Opbrengsteigendom
nee

Algemene info

Bewoonbare opp.
93,00 m²

Indeling

Slaapkamers
2
Badkamers
2
Terras
ja

Contacteer

Appartement ref. 5532832
Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden