Diensten

U wenst uw eigendom te verhuren?

Investeren in vastgoed blijft een goed idee. Toch komen er heel wat risico’s bij kijken!
Vastgoed De Smet gaat op zoek naar de ideale huurder voor uw eigendom.
Maak alvast een afspraak met één van onze erkende BIV-makelaars voor meer info.

U wenst uw eigendom te verhuren?

Onze werkwijze Maak een afspraak


Waardebepaling

Waardebepaling

Wij komen langs om een marktconforme huurprijs te bepalen van uw eigendom.
Die lichten we dan desgewenst later toe in ons vitrinekantoor op het Laar.

VRAAG UW SCHATTING AAN

Samenwerkingsovereenkomst

U heeft een goed gevoel bij Vastgoed De Smet?
Dan stellen wij een duidelijke samenwerkingsovereenkomst op met vermelding van o.a. de huurprijs, ons ereloon, duurtijd, ...
Geen "kleine lettertjes" maar heldere afspraken!


Zoeken van huurder

Niet alleen brengen wij onze bestaande, up-to-date portefeuille van kandidaten op de hoogte van uw nieuw dossier. We vergroten het bereik door een gericht marketingplan op te stellen.

Er wordt een fotoreportage verzorgd van uw eigendom, met een duidelijke en overzichtelijke inlichtingenfiche.
Daarnaast is er ook de mogelijkheid om uw woning extra in de kijker te zetten a.d.h.v. staging, luxebrochures, een knappe videoreportage of een virtuele 3D-tour.

Ook fysiek plaatsen we uw pand extra in de kijker met de professionele plaatsing van een bord en de etalagefiche van uw woning wordt tentoongesteld in De Vastgoedvitrine te Aartselaar.

Niet toevallig de hoek met één van de drukste passages in de Zuidrand!

Uw eigendom wordt op onze eigen website en de grootste portaalsites www.immoscoop.be en www.immoweb.be (in XL-versie) geplaatst.

Misschien heeft u het al gemerkt, dat wij ook enorm actief zijn op sociale media. Via onze pagina's op Instagram en Facebook hebben wij dagdagelijks interactie met uw kandidaat-huurders.

Voor de liefhebbers van een traditionelere aanpak, kunnen er professionele advertenties zowel in de regionale (o.a. 't Periodiekske, De Passant, Deze Week Antwerpen Zuid-Rupel, ...) als de nationale (De Zondag) pers worden geplaatst.


Screening

Bij Vastgoed De Smet hanteren wij een strenge, maar rechtvaardige aanpak.
Wij gaan pas over tot een plaatsbezoek na ontvangst van een volledige kandidatuurfiche. Op deze manier kunnen wij de eigenaar en kandidaat-huurder zo goed mogelijk helpen bij het vinden van de perfecte match!

Plaatsbezoeken

Onze ervaren makelaars begeleiden de bezoeken met kandidaten, enkel op afspraak en in overleg met u als eigenaar. De verlening van professioneel advies en een goede opvolging zijn hierbij cruciaal.
Met onze onderbouwde kennis en manier van aanpak, streven we naar een goed gevoel bij uw potentiële huurder.


Rapportering

Rapportering

Maandelijks ontvangt u van ons een schriftelijke rapportering. Zo krijgt u een overzicht van de verloop van uw dossier en blijft u op de hoogte van alle kandidaten.


Kennismakend gesprek

Na een positieve screening en plaatsbezoek organiseren wij een kennismakend gesprek tussen u en de kandidaat-huurder.

Op deze manier leren beide partijen elkaar kennen en hebben we voldoende contactmomenten gehad om de juiste kandidaat te kiezen. U heeft een goed gevoel na dit gesprek? Dan pas kunnen wij overgaan tot het opstellen van de huurovereenkomst!

Kennismakend gesprek

Huurovereenkomst

Wij zorgen voor een waterdichte huurovereenkomst.
Als CIB-lid (Confederatie Immobiliënberoepen van België) met nummer 46.93.99, kunnen wij garanderen dat onze overeenkomsten ten allen tijden juridisch conform zijn.

Na controle van de opgestelde huurovereenkomst door beide partijen, vindt de ondertekening plaats op ons kantoor. Hierbij lichten we de overeengekomen voorwaarden nog een keer toe, zodat alle partijen met een gerust hart kunnen tekenen!

Nazorg

Onze job stopt niet bij het ondertekenen van de huurovereenkomst. Wij zorgen ook voor de overname van de nutsvoorzieningen

Ons ereloon wordt betaald na de registratie van de huurovereenkomst en plaatsbeschrijving.

Dit betekent dus: géén verhuur, géén kosten!

Vragen

Contacteer ons

+32 3 877 54 50

info@vastgoeddesmet.be

Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden

Wat onze klanten over ons zeggen

 • Service van t begin tot t einde. We moesten ons van niets iets aantrekken, de makelaar zorgde voor alles. Met vragen konden we steeds bij hem terecht, hij was zeer betrokken. Een dikke pluim voor Koen De Smet!
  Jenny
 • Ik had contact met makelaar Bob Blommaert, die voor een perfecte digitale rondleiding via FaceTime zorgde, omdat ik niet ter plaatse kon zijn. Bob beantwoordde al mijn vragen nog voor ik ze kon stellen, en was tijdens elk contact correct, professioneel en behulpzaam.
  Kathleen P.
 • Danku voor de goede samenwerking!
  Evi V.L.
 • Vandaag een huisbezoek gehad. Heel professionele uitleg, open communicatie en voorleggen van alle certificaten en bijhorende kosten voor herstelling. Bob nam zeer veel tijd om al onze vragen te beantwoorden. Dit alles gaf een vertrouwenswekkend gevoel en gaf blijk van een professionele houding!
  Marina V.H.
 • Zeer vriendelijk personeel ! Hebben hun uiterste best gedaan om mijn appartement te verkopen ! Ook zeer duidelijke site ! Chapeau en doe zo voort ! 👍🤗👍
  Sandra
 • Perfecte opvolging en afhandeling van verhuur en verkoop.
  Sem
 • Alle afspraken snel en accuraat opgevolgd door het verkoopbureau. Zeer vlot in de communicatie!
  Leonard
 • Bijzonder professioneel kantoor, zeer persoonlijke en aangename manier van werken, steeds correct. Altijd bereid tot het zoeken naar flexibele en op maat gemaakt oplossingen. Een absolute aanrader!
  Jan V.d.H.
 • Vriendelijke en spontane mensen. Luisteren naar u wensen en doen er ook alles aan om deze te verwezenlijken. Ik ben heel tevreden.
  Tina
 • Degelijk, accurraat en to the point, dank Koen voor de knappe begeleiding in de aankoop van de woning!
  Erik
 • Aangename samenwerking
  Reinhard V.D.K.