Te koop
Penthouse in Pilar De La Horadada
€ 329.000
  • kamers3
  • badkamers 2
  • 95 m²
  • 45 m²
  • garages
Contacteer ons
, 3190 Pilar De La Horadada

Nieuwbouwappartementen op fietsafstand van Middellandse Zee

Nieuwe residentie op een toplocatie aan het begin van de hoofdstraat van Pilar de la Horadada, een authentiek Spaans stadje helemaal in het zuiden van de provincie Alicante. 
Op wandelafstand vindt u hier supermarkten, restaurants, bars, apotheken, sportfaciliteiten, de wekelijkse markt op vrijdagvoormiddag, meerdere parkjes en de rambla, een groene zone met fietspad dat u in alle veiligheid en rust tot aan het prachtige witte zandstrand Playa Higuericas aan de Middellandse zee brengt (afstand iets minder dan 2 km).
Deze residentie telt in totaal 66 appartementen verdeeld over vier woonblokken met centraal een prachtig gemeenschappelijk zwembad en chill out zones, een gym, een sauna, een fietsenstalling en een speelpleintje.
Ieder appartement beschikt standaard over een eigen ondergrondse parkeerplaats en een berging.
U heeft de keuze tussen een appartement met 2 of met 3 slaapkamers op het gelijkvloers, op de eerste verdieping of u kan opteren voor een penthouse op de tweede verdieping met een ruim dakterras van 45 m².
Deze moderne appartementen beschikken over een ruime leefruimte met open keuken en kookeiland, de master slaapkamer heeft een eigen badkamer en afhankelijk van het model zijn er nog 1 of 2 slaapkamers en een tweede badkamer.
Alle appartementen hebben ruime terrassen die uitkijken over het gemeenschappelijk zwembad en tuin.
Pilar de la Horadada vormt een prima uitvalsbasis voor uitstapjes in de regio naar bv. Orihuela Costa, Torrevieja, de binnenzee Mar Menor, Cartagena of Murcia-stad. Shoppers kunnen terecht in La Zenia Boulevard, golfliefhebbers vinden binnen een half uurtje rijden tientallen prachtige golfcourses en fietser en wandelaars kunnen zich uitleven langs de kusten of iets meer landinwaarts op fietsroutes tussen de sinaasappel- en citroenplantages.
De internationale luchthaven van Alicante ligt op iets minder dan een uurtje rijden, de luchthaven van Murcia-Corvera bereikt u op een half uurtje rijden.
  • Deel deze eigendom

Details

Financieel

Prijs
€ 329.000
Onder BTW stelsel
ja
Opbrengsteigendom
nee

Algemene info

Bewoonbare opp.
95,00 m²

Garage

Garage
ja

Indeling

Slaapkamers
3
Badkamers
2
Terras
ja
Terras 1
45,00 m²

Contacteer

Penthouse ref. 5625412
Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden