Te koop
Villa in Algorfa
€ 610.000
  • kamers3
  • badkamers 2
  • 123 m²
  • 454 m²
Contacteer ons
, 3169 Algorfa

Nieuwbouwvilla's aan de eerste lijn van La Finca Golf

Deze schitterende luxueuze gelijkvloerse villa's worden gebouwd aan de eerste lijn van La Finca Golf ter hoogte van de Fairway 11. Dit schitterende resort is gelegen in Algorfa, een stad in het zuiden van de provincie Alicante nabij Torrevieja en Orihuela Costa. Naast de prachtige 18-holes golfcourse die aanzien wordt als één van de beste uit de regio, bestaat de groene en natuurlijke omgeving onder meer uit grote sinaasappel- en citroenplantages en omliggende heuvels. Dankzij de nabijheid van de Middellandse zee die op een kwartiertje rijden ligt, is dit een perfecte locatie om zowel van de omliggende bergen als van de zee te genieten.
Op wandelafstand van deze prachtige villa's vindt u alle dagelijkse voorzieningen zoals bars, restaurants, een apotheek, winkels en het 5- sterren hotel La Finca Golf dat niet alleen een prima internationale keuken heeft maar ook over een prachtige wellness beschikt.
Deze villa's worden gebouwd op grote percelen grond met een oppervlakte tussen de 400 en de 600 m² en hebben alle vertrekken op het gelijkvloers. Iedere villa beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers en is luxueus en compleet afgewerkt. Zo beschikken alle villa's standaard over een privé zwembad van 8m x 3m, een solarium, een moderne keuken met alle elektrische toestellen, een parkeerplaats met een pergola die voor schaduw zorgt, elektrische rolluiken met domotica systeem, vloerverwarming in de badkamers, een dressing, een alarmsysteem met camera's, volledig geïnstalleerde airco koud/warm, zonnepanelen, een pré installatie voor een laadpunt voor elektrische wagens en een volledig aangelegde tuin met planten en kunstgras met automatisch irrigatiesysteem.
Tegen een meerprijs kan u voor nog extra ruimte zorgen via een extra kelderverdieping met Engelse patio die voor lichtinval zorgt. Hier kan u bv. nog extra slaapkamers, een badkamer of een hobby- of bergruimte creëren.
Deze schitterende villa biedt veel privacy, een ongeëvenaard uitzicht, is rustig gelegen en geniet van een Energie Certificaat Label A.
Algorfa is vlot bereikbaar via de snelweg AP-7, de luchthaven van Alicante ligt op 45' rijden.
  • Deel deze eigendom

Details

Financieel

Prijs
€ 610.000
Onder BTW stelsel
ja
Opbrengsteigendom
nee

Algemene info

Bewoonbare opp.
123,00 m²
Constructie
Open

Oppervlaktes en afmetingen

Perceel opp.
454,00 m²

Indeling

Slaapkamers
3
Badkamers
2

Contacteer

Villa ref. 5541436
Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden