Te koop
Villa in Ciudad Quesada
€ 359.000
  • kamers3
  • badkamers 2
  • 116 m²
  • 182 m²
Contacteer ons
, 3170 Ciudad Quesada

Nieuwbouwvilla's met privé-zwembad in rustige buurt

Nieuwe kleinschalige ontwikkeling van 6 alleenstaande, rustig gelegen, moderne villa's op 800 m van de hoofdstraat van het gezellige Ciudad Quesada, een aangenaam stadje dat deel uitmaakt van Rojales. U vindt hier alle dagelijkse voorzieningen op wandelafstand zoals bv. supermarkten, winkels, bars, restaurants, apotheken, bakker enz.
De prachtige stranden van de Middellandse zee in Guardamar del Segura, La Mata of Torrevieja liggen op 10 à 15 minuutjes rijden.
U vindt hier vele ontspanningsmogelijkheden zoals bv. karting, bowling, een waterpretpark en een golfcourse in de buurt.
Iedere villa heeft op het gelijkvloers een ruime leefruimte met moderne open keuken, een slaapkamer, een badkamer en een gastentoilet. Op de eerste verdieping zijn er nog twee slaapkamers en een badkamer. Op deze verdieping bevindt er zich eveneens een groot terras van 23 m² waar u van het uitzicht en het Spaanse zonnetje kan genieten.
Uiteraard mag een prachtig privé zwembad niet ontbreken, net als een staanplaats voor de wagen binnen het eigen perceel.
Deze villa's zijn prima afgewerkt en standaard zeer goed uitgerust met o.a. airconditioning koud/warm, 3 zonnepanelen op het dak (1,5 KW), energiezuinige aerothermische boiler, osmose systeem, ventilatie systeem, binnen- en buitenverlichting en elektrische rolluiken.
Deze prachtige villa heeft een Energy Certificaat Label A!
Deze regio is vlot bereikbaar via de snelweg AP-7 en de N-332, de luchthaven van Alicante ligt op 35' rijden.
  • Deel deze eigendom

Details

Financieel

Prijs
€ 359.000
Onder BTW stelsel
ja
Opbrengsteigendom
nee

Algemene info

Bewoonbare opp.
116,00 m²
Constructie
Open

Oppervlaktes en afmetingen

Perceel opp.
182,00 m²

Indeling

Slaapkamers
3
Badkamers
2
Terras
ja

Contacteer

Villa ref. 5625857
Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden