Te koop
Villa in Los Alcazares
€ 339.900
  • kamers3
  • badkamers 2
  • 185 m²
Contacteer ons
, 30710 Los Alcazares

Nieuwbouwvilla's met privé-zwembad in La Serena Golf

Nieuw project van moderne villa's in het golfresort La Serena, gelegen op minder dan anderhalve kilometer van het strand in Los Alcázares. Het resort beschikt over een golfbaan met 18 holes, een Club House , een pro-shop, een à-la-carte restaurant en een bar met een ruim terras waar u uitzicht heeft op de golfbaan en op de binnenzee Mar Menor.
Het is eerder uitzonderlijk dat een golfresort op wandelafstand van een stad ligt maar bij La Serena golf is dit het geval; in Los Alcázares vindt u een groot aanbod aan dagelijkse diensten en voorzieningen zoals bv. supermarkten, bars en restaurants, banken en apotheken, scholen en een medisch centrum.
In deze regio vindt u niet alleen verschillende golfbanen er is ook een groot aanbod aan andere buitenactiviteiten waar u kan van genieten zoals wandelen of mountainbiken en wateractiviteiten zoals zeilen, surfen, duiken enz.
De luchthaven van Murcia-Corvera ligt op 25 minuten rijden, de luchthaven van Alicante bereikt u op iets minder dan een uurtje rijden.
Het project bestaat uit vrijstaande villa's in Ibiza-stijl, allen met 3 slaapkamers en 2 badkamers, met witte muren, zachte lijnen en balken aan de plafonds. U kan kiezen uit twee modellen: een villa met twee verdiepingen of een villa op één verdieping met alle vertrekken op het gelijkvloers.
Beide villa's hebben een open concept woon- en eetkamer met keuken die uitkomt op een ruim terras met pergola en privé-zwembad. Voor beide type woningen heeft u de mogelijkheid om een solarium bij te bouwen tegen meerprijs.
De villa's worden gebouwd met materialen van hoge kwaliteit en zijn standaard voorzien van een pré installatie voor gekanaliseerde airconditioning, hebben binnen- en buitenverlichting, een privé-zwembad en er is parkeergelegenheid op het eigen omheinde perceel.
  • Deel deze eigendom

Details

Financieel

Prijs
€ 339.900
Onder BTW stelsel
ja
Opbrengsteigendom
nee

Algemene info

Constructie
Open

Oppervlaktes en afmetingen

Perceel opp.
185,00 m²

Indeling

Slaapkamers
3
Badkamers
2

Contacteer

Villa ref. 5625920
Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden