Te koop
Villa in Torre-Pacheco
€ 280.000
  • kamers2
  • badkamers 2
  • 192 m²
Contacteer ons
, Torre-Pacheco

Gelijkvloers nieuwbouwvilla's met privé-zwembad bij golfclub

Nieuwe ontwikkeling van moderne gelijkvloerse villa's nabij de golfclub van Torre-Pacheco, een authentieke Spaanse stad op een vijftal kilometer van de badplaats Los Alcazares in de provincie Murcia. U vindt hier alle dagelijkse voorzieningen zoals supermarkten, restaurants, bars en ontspanningsmogelijkheden, golfterreinen en zelfs een openlucht velodroom voor de wielerliefhebbers. Wie van watersporten en strandplezier houdt, komt aan zijn of haar trekken langs de kusten van de Mar Menor, de grote binnenzee die door de landstrook La Manga afgeschermd wordt van de Middellandse zee.
Er zijn vlotte verbindingen naar grote steden in deze regio zoals bv. Cartagena, Mazarron of Murcia-stad. Ook uitstapjes naar het gezellige vissersdorpje Cabo de Palos, La Manga del Mar Menor, het regionaal natuurpark Calblanque of het La Manga Club Resort met haar drie 18-holes golfbanen en bekend tenniscentrum, liggen allemaal in de buurt.
Deze gelijkvloerse villa's zijn luxueus afgewerkt en hebben allen een eigen privé zwembad met mooi aangelegde tuin, een solarium en een eigen autostaanplaats op het perceel.
De badkamers zijn volledig uitgerust, er zijn wandkasten in alle slaapkamers, de moderne keuken is volledig uitgerust met kwalitatieve elektrische toestellen, er is LED-verlichting binnen en buiten, er is pré-installatie voor airco en er is een zomerkeuken op het solarium met pré-installatie voor een frigo en wasmachine.
U heeft de keuze uit een villa met 2, 3 of 4 slaapkamers en 2 badkamers.
  • Deel deze eigendom

Details

Financieel

Prijs
€ 280.000
Opbrengsteigendom
nee

Oppervlaktes en afmetingen

Perceel opp.
192,00 m²

Indeling

Slaapkamers
2
Badkamers
2

Contacteer

Villa ref. 5625901
Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden